INFO

Jeg har ingen fast kontortid/åpningstid, så ta kontakt på telefon 33 18 24 30, eller send mail til booking@lineloholt.no om du ønsker fotografering. Telefontid: hverdager 12-16. Legg gjerne igjen beskjed om du ikke får svar, så forsøker jeg å ringe deg opp igjen.

Jeg fotograferer hovedsaklig for bedrifter, og gjør redaksjonelle og kommersielle oppdrag  – ta kontakt for tilpassede løsninger. Jeg kan tilby pakkeløsninger på bedriftsportretter.

Prisene for bedrift finner du HER.

Mot privatmarkedet fotograferer jeg i hovedsak konfirmanter/ungdom og voksne. Det finnes flere gode barne- og nyfødtfotografer i Larvik. Jeg anbefaler Fotograf Hege Mathisen og Linn Kristin Menden på det varmeste. Om du er ute etter noe spesielt – kanskje ett eller to litt annerledes portretter til innramming – ta gjerne kontakt så kan vi sammen finne en løsning som er tilpasset akkurat deg. Vi forbereder oss godt, bruker den tiden vi trenger på å få det til, og jeg gir alt for å få et resultat du er fornøyd med.

En standard portrettfotografering innebærer ca 1 times fotografering i studio eller på location, tilgang til bilder via nettvisning og mulighet til å kjøpe ulike pakkeløsninger (se prisliste HER).

Faglig bakgrunn – Line Loholt

Jeg er fagutdannet fotograf, med både skole, tradisjonelt svennebrev og Mesterbrev. Etter 2 år på fotoskole i Oslo gikk jeg i lære hos reklamefotograf Kjell Brustad. Hos Brustad assisterte jeg også andre kommersielle fotografer som Bård Gudim, Aina Hole og Margrethe Myhrer. I 2008 overtok jeg forretningen og arkivet til fotograf Erik Skjøldt. Jeg er medlem av Norges Fotografforbund – NFF, og følger deres etiske retningslinjer. Her deltar jeg bl.a. på kreative samlinger, kurs og workshops. Dette er en stor kilde til inspirasjon, felleskap og faglig utvikling! Jeg er stolt av faget mitt og er engasjert i Vestfold Fotograflaug, som er NFF sitt lokale laug i gamle Vestfold, Telemark og Buskerud. I 2017 og 2021 ble jeg tatt ut på landslaget i fotografi. Jeg har også høstet anerkjennelse i Landskonkurransen, som er Norges største konkurranse for fagfotografer, hvor jeg har blitt tildelt sølv og bronsemedaljer.

Virksomheten har flyttet på seg flere ganger siden oppstart, og har også hatt flere navn. Studio Skjøldt (Kongegt. 24) og Studio L (Kongegt. 25) er nå «Fotograf Line Loholt».

På grunn av kronisk sykdom har jeg dessverre vært nødt til å redusere driften av min fotovirksomhet betydelig.  Som følge av dette har jeg de siste årene valgt å ikke ta på meg bryllupsoppdrag. Dette er utrolig viktige bilder, og jeg vil anbefale på det sterkeste å bruke en fagfotograf denne dagen! Gjør litt research, hør på andres anbefalinger og se på fotografens tidligere arbeider. Velg den som passer din stil best. Ønsker du en kort og enkel bryllupsfotografering, og liker min bildestil, ta kontakt, så ser vi hva vi får til.

All bildebruk og eksemplarfremstilling avtales mellom kunde og fotograf, jmfr. Åndsverkloven som du finner HER. I korte trekk betyr dette at alle bilder er opphavsrettslig beskyttet, at fotografen har enerett til å fremstille eksemplarer, og at fotografen alltid skal krediteres ved navn ved eventuell publisering av bilder. Publisering av bilder krever tillatelse fra fotografen – spør gjerne om det er noe du lurer på rundt dette. Ved kjøp/salg av digitale filer til privat bruk, inngås det en skriftlig avtale som blant annet gir kjøper tillatelse til å fremstille eksemplarer selv, og til å bruke bildene på sosiale medier etc.

Jeg følger de nye retningslinjene for behandling av personopplysninger, General Data Protection Regulation (GDPR). Du kan lese min personvernerklæring ihht nettsider HER. Jeg arkiverer dine bilder for fremtiden, etter inngått avtale, og følger Norges Fotografforbunds etiske retningslinjer.