logo

INFO

Jeg har ingen fast kontortid/åpningstid, så ta kontakt på telefon 33 18 24 30, bruk kontaktskjemaet eller send mail til booking@lineloholt.no om du ønsker fotografering. Legg gjerne igjen beskjed om du ikke får svar, så forsøker jeg å ringe deg opp igjen.

En fotografering innebærer ca 1 times fotografering på location, tilgang til bilder på nettvisning og mulighet til å kjøpe ulike pakkeløsninger (se prisliste).

Jeg fotograferer også redaksjonelt og kommersielt  – ta kontakt for tilpassede løsninger. Jeg kan tilby pakkeløsninger på bedriftsportretter.  

Prisene for bedrift finner du  her.

Jeg jobber ikke lenger fulltid som fotograf pga kronisk sykdom. Dette betyr at jeg ikke lenger gjør omfattende bryllupsfotografering, tradisjonelle 1-års-bilder, større familiefotograferinger osv. Jeg fotograferer i hovedsak konfirmanter/ungdom og voksne. Om du er ute etter noe spesielt – kanskje ett eller to solide portretter til innramming – ta gjerne kontakt. Dette gjelder også barn. Mer informasjon om priser og betingelser finner du HER.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram :)

Faglig bakgrunn – Line Loholt

Jeg er fagutdannet fotograf, med både skole, tradisjonelt svennebrev og Mesterbrev. Etter 2 år på fotoskole i Oslo gikk jeg i lære hos reklamefotograf Kjell Brustad. Hos Brustad assisterte jeg også andre kommersielle fotografer som Bård Gudim, Aina Hole og Margrethe Myhrer. I 2008 overtok jeg forretningen og arkivet til fotograf Erik Skjøldt. Min virksomhet er medlem av Colour Art Photo – CAP. Jeg tilbyr imidlertid ikke lenger “mitt 1. portrett” – kun ordinære fotograferinger. Jeg er også medlem av og innehar verv Norges Fotografforbund – NFF. Her deltar jeg bl.a. på kreative samlinger, kurs og workshops. Dette er en stor kilde til inspirasjon, felleskap og faglig utvikling! Jeg er stolt av faget mitt og er engasjert i Vestfold Fotograflaug, som er NFF sitt lokale laug i gamle Vestfold, Telemark og Buskerud. I 2017 og 2021 ble jeg tatt ut på landslaget i fotografi. Jeg har også høstet anerkjennelse i Landskonkurransen, som er Norges største konkurranse for fagfotografer, hvor jeg har vunnet både sølv og bronsemedaljer.

Virksomheten har flyttet på seg flere ganger siden oppstart, og har også hatt flere navn. Studio Skjøldt (Kongegt. 24) og Studio L  (Kongegt. 25) er nå “Fotograf Line Loholt”.

Som nevnt har jeg på grunn av kronisk sykdom dessverre vært nødt til å redusere driften av min fotovirksomhet betydelig.  Som følge av dette har jeg de siste årene valgt å ikke ta på meg bryllupsoppdrag. Dette er utrolig viktige bilder – og jeg vil anbefale på det sterkeste å bruke en fagfotograf denne dagen! Jeg anbefaler fotografer registrert på NFF sin hjemmeside: https://fotografforbundet.no/fotografer/ . Når du skal velge bryllupsfotograf er viktig å ta en titt på fotografens hjemmeside, høre på andres anbefalinger og se på fotografens tidligere arbeider.  Velg den som passer din stil best. Ønsker du dermot en kort og enkel bryllupsfotografering, og liker min bildestil, ta kontakt, så ser vi hva vi får til.

All bildebruk og eksemplarfremstilling avtales mellom kunde og fotograf, jmfr. Åndsverkloven som du finner HER. I korte trekk betyr dette at alle bilder er opphavsrettslig beskyttet, at fotografen har enerett til å fremstille eksemplarer, og at fotografen alltid skal krediteres ved navn ved eventuell publisering av bilder. Publisering av bilder krever forøvrig tillatelse fra fotografen – spør gjerne om det er noe du lurer på rundt dette. Ved kjøp/salg av digitale filer til privat bruk, inngås det en skriftlig avtale som blant annet gir kjøper tillatelse til å fremstille eksemplarer selv, og til å bruke bildene på sosiale medier etc.

Jeg følger de nye retningslinjene for behandling av personopplysninger, General Data Protection Regulation (GDPR). Du kan lese min personvernerklæring ihht nettsider HER. Jeg arkiverer dine bilder for fremtiden, i minst 10 år, jmfr. NFF sine retningslinjer.