På landslaget i fotografi – igjen!

Jeg husker jeg ble fryktelig overrasket da jeg ble ringt opp av lokalavisa i desember 2017, og de kunne fortelle meg at jeg var tatt ut på det norske landslaget i fotografi. Det var utrolig stas :)

Norges Fotografforbund sender hvert år et landslag til World Photographic Cup, et internasjonalt mesterskap i fotografi. Landslaget velges ut fra premierte bilder i Landskonkurransen.

Nå har jeg jaggu meg blitt tatt ut på landslaget igjen, med et bilde jeg tok av Signe Eikenes for noen år siden. Bildet oppnådde bronsjemedalje i Landskonkurransen tidligere i år. Landskonkurransen er åpen for alle yrkesaktive fotografer og studenter/lærlinger i fotofaget i Norge.

World Photographic Cup er et samarbeid mellom the Federation of European Photographers (FEP) og Professional Photographers of America (PPA), som til sammen representer over 80.000 profesjonelle fotografer.

Her er fotografene som representerer Norge i år:

Amy Iren Stennes, Line Loholt, Søren Sviland, Malin Roksvåg, Silje Kristin Asbjørnsen, Erlend B. Enger, Ragne Kristine Sigmond, Lene Kristine Torgersen, Arne Beck, Veronika Stuksrud, Ada Marlene Arneberg Vrolijk, Maiken Therese Osaland, Michaela Klouda, Cecilie Hatløy, Lars Martin Bøe og Nora Nystuen.

Jeg er ydmyk som får lov til å være med på dette, sammen med andre fotografer som jeg har stor respekt for. Fantastiske bilder! Se deltakerbildene i videoen under (satt sammen av Truls Løtvedt, lagkaptein). 

«under overflaten»
fotograf Line Loholt