logo

Kontakt

Ta kontakt på telefon 33 18 24 30,  eller send mail til  booking@lineloholt.no  om du ønsker å booke en fotografering.

Portrettpriser inkluderer fotografering og tilgang til bilder via nettvisning og mulighet for ulike pakkeløsninger av digitale bildefiler og/eller bilder til innramming.

Jeg tar kommersielle oppdrag –  ta kontakt for tilpassede løsninger. Prisliste for bedrift finner du her. Jeg følger Norges Fotografforbunds etiske retningslinjer.

Sosiale medier

Her finner du meg på Facebook og Instagram.

Postadresse

Haraldsgate 11, 3256 Larvik (kun kontor, ikke studio/butikk)
E-post: line@studiol.no
Tlf: 33 18 24 30
(legg gjerne igjen beskjed om du ikke får svar)

Org.nr: 991 677 143 (MVA)

Ønsker du å bestille bilder fra Erik Skjøldt sitt arkiv, ta kontakt. Analoge bilder (1982-2005) ligger nå hos Vestfoldarkivet. Du kan kontakte Hege Mathisen (33181317) for å bestille kopier fra disse. Digitale bilder er arkivert hos meg og kan bestilles.

Fotograf Line Loholt lagrer e-poster/henvendelser. Informasjonen lagres for at jeg enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Grunnet store mengder med spam har jeg fjernet kontaktskjemaet som tidligere var på denne siden. Ved å sende meg en e-post samtykker du til at jeg kan ta kontakt/svare deg på e-post. Jeg benytter ikke opplysningene du oppgir til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse. Jeg følger de nye retningslinjene vedrørende GDPR, og du finner min personvernerklæring HER.