Premierte bilder 2023-2024

Jeg er medlem av og engasjert i Norges Fotografforbund (NFF), og deltar i Landets største fotokonkurranse for yrkesutøvende fotografer, Landskonkurransen, hvert år.

Landskonkurransen 2024

I april i år var jeg i vakre Ålesund og deltok på NFF sitt årlige landsmøte FOKUS. Der møtte jeg «kollegaer» fra hele landet, hørte på foredrag og så flinke fotografer i utfolde seg i fantastiske omgivelser, det var veldig inspirerende! Premieutdelingen var søndag 16. april.

Juryeringen foregår en tid i forveien, og blir filmet, slik at deltakerne kan se bedømmingen av sine innsendte bidrag. Dette er både lærerikt og spennende. I år var det høyt nivå, og dommerne var strenge (men rettferdige). Jeg må derfor si meg godt fornøyd med å få Hederlig Omtale på 4 bilder jeg sendte inn. Bildene kan du se her:

(artikkelen forsetter under bildene)

Rakkerungene
Sørensen Tobakk
Dystoni
Casper

Av 140 deltakende fotografer havnet jeg i år på en 33. plass med 290,333 poeng.

Laugskonkurransen 2023

Høsten 2023 kom jeg på 2. plass i Vestfold Fotograflaug sin laugskonkurranse, og der vanket det både sølv og bronsemedalje – veldig stas.

Lauget består av fotografer fra Vestfold, Telemark og gamle Buskerud. Det var 15 deltakere med i konkurransen, og Liv Inger Monsen tok 1. plassen.

Keune Awards

Ellen Valdal fra frisørsalongen The Hair i Larvik, gikk helt til topps i kategoriene «Color explotion» og «Barber boss» i den norske Keune Awards 2023, en konkurranse for frisører fra hele landet. Juryen bedømmer ut fra innsendte bilder, og disse var det jeg som tok. Gratulerer så mye til Ellen!

Landskonkurransen 2023:

Askepott, Landskonkurransen 2023
Stocking and Garterbelt, Landskonkurransen 2023
Komptessen, Landskonkurransen 2023
Self Conflict, Landskonkurransen 2023