Jeg er tatt ut på landslaget!

Deltakerne på det norske landslaget i fotografi, som skal være med i World Photographic Cup (WPC) 2018 – verdensmesterskapet i fotografi, er tatt ut.

OG JEG ER EN AV DEM. 

Jeg må si jeg er både stolt og ydmyk som får være med på dette. Du kan lese mer om WPC og det norske landslaget HER.

TO av mine bilder, som tidligere i år ble premiert i Landskonkurransen, Norges Fotografforbund, som skal være med i WPC.

Bildet «The Art Teacher» (over) er med i portrettkategorien, og er et bilde jeg tok av den fantastiske billedkunstneren Linda Oloey Johannessen, på kulturskolen i Larvik. Hun hadde et kjempespennende prosjekt på skolen, og jeg simpelthen bare MÅTTE portrettere henne. Bildet hadde aldri blitt til uten henne og dette prosjektet, så tusen takk til henne.

Det andre bildet «Joachim, 13» er representert i kategorien reportasje, og er et bilde av Joachim Omslandseter. Joachim har stor interesse for sminke, og er ikke redd for å skille seg ut. Han er til stor inspirasjon for mange! Du kan lese mer om Joachim i ØstlandsPosten HER og du kan følge han på Instagram HER.

 

Joachim - 13

 

HER kan du lese hva lokalavisen (ØstlandsPosten) skrev om saken, lørdag 9. desember (+ artikkel). Faksimile av papirutgaven under:

Skjermbilde 2017-12-18 kl. 20.27.44

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.