Published by on 21/10/2016
Categories: Nyfødt

Hjemmefotografering – nyfødt

Bilder av nyfødte er noe helt eget synes jeg. Rolig og vakkert, sart og trygt. Små hender og føtter. Kjærligheten mellom mor, far og deres nye skatt. En sovende prins eller prinsesse.

 

blogg01-kopi

Den første barseltiden kan for mange føles litt overveldende, og da er kanskje ikke en tur til fotografen det første man prioriterer. Tiden flyr imidlertid fort, og for å få fanget de fineste motivene bør slike bilder taes før barnet er to-tre uker gammelt – aller helst innen 10 dager. Å ta nyfødtbilder hjemme kan derfor være godt alternativ til den klassiske studiofotograferingen.

Denne type fotografering tar som regel 2-3 timer – dette avhenger først og fremst av den lille – og man må regne med både mating og bleieskift underveis. Fotografen har med seg diverse utstyr og rekvisitter, og det bør være godt oppvarmet i hjemmet før vi begynner.

Disse bildene har jeg tatt hjemme hos Calle og Fanny, de stolte foreldrene til lille Charlie Elle. Tulla hadde rukket å bli 16 dager, og var ikke spesielt interessert i å sove denne dagen – sånn er det bare noen ganger :) Da var det nok ekstra deilig å være hjemme hos seg selv, i kjente omgivelser, både for mor, far og barn. Og det var verd ventingen –  bare se selv hvor fine bilder vi fikk da hun til slutt sovnet…

blogg02-kopicollage01web-kopicharlieelle_49-2charlieelle_30-kopi

Gratulerer igjen med den nye verdensborgeren!

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.