Published by on 04/05/2019
Categories: Uncategorized

KONFIRMANT

Konfirmantbildene. Bilder fra en ungdomstid du aldri vil glemme, og bildene som for mange blir hengende hos stolte foreldre i åresvis..

Det er mange som har nye mobiler og flotte kameraer – men en profesjonell fotograf sikrer dere gode bilder som varer i generasjoner. Ikke minst lager fotografen bilder som konfirmanten kan glede seg over og være stolt av i fremtiden.

De klassiske konfirmasjonsbildene i dress eller bunad/penklær synes jeg personlig er på sin plass å ta. Disse er fine både på veggen og som takkekort eller i album. Konfirmanten selv ønsker seg ofte noen litt tøffere konfirmasjonsbilder i litt ledigere stil. Mange ønsker bilder de kan bruke på Facebook, Instagram og andre sosiale medier. Jeg har god erfaring med at vi skifter antrekk og stil underveis. Vi kan ta bilder i hverdagslige klær, pentøy, i favorittlagets fotballdrakt, med turutstyr, med kjæledyr eller noe annet som sier noe om personligheten til konfirmanten.

collage3

 

Jeg er opptatt av at dere skal sitte igjen med bilder dere er fornøyde med. Jeg plukker derfor ut de beste bildene fra fotograferingen og legger dem ut for gjennomsyn på en nettside dere får tilgang til (brukernavn og passord). Her kan dere plukke ut deres favoritter. All fotografering gjøres utendørs, eller på et avtalt location. Jeg har med utstyret vi trenger, og fotograferingen tar ca 1 time.

Alle bildene du ser her i innlegget er tatt en sen ettermiddag ved Bølgen kulturhus og Farris Bad i Larvik. De 2 bildene nedenfor har vi tatt inne på kulturhuset. Jeg har med blitzlamper og bakgrunn, så vi får tatt noen gode, rene portretter med klassisk lyssetting.

collage4

Fotograferingen gjøres før eller etter selve konfirmasjonsdagen, så vi trenger ikke å stresse over mat og ventende gjester. Send en e-post til line@studiol.no eller ring 33 18 24 30 for å booke time.

 

(priser og betingelser under bildegalleriet)

collage5

Peder_063

Peder_023-2

Peder_016

Peder_047

collage

Peder_024