logo

INFO

Praktisk informasjon

Jeg har ingen fast kontortid/åpningstid, så ta kontakt på telefon 33 18 24 30, bruk kontaktskjemaet eller send mail til booking@lineloholt.no om du ønsker fotografering. Legg gjerne igjen beskjed om du ikke får svar, så forsøker jeg å ringe deg opp igjen.

En fotografering innebærer ca 1 times fotografering på location, tilgang til bilder på nettvisning og mulighet til å kjøpe ulike pakkeløsninger (se prisliste). Nyfødtfotografering  kan i enkelte tilfeller strekke seg over  2 – 3 timer. Vi tar oss uansett den tiden vi trenger for å få de fine bildene! Denne type oppdrag tar jeg for tiden kun hjemme hos deg selv, i barnets vante omgivelser. Her kan du se et eksempel på en slik type fotografering. Bryllup har jeg for tiden ikke anledning til å ta i mot, se informasjon litt lenger ned på denne siden.

Jeg fotograferer også kommersielt, ta kontakt for tilpassede løsninger. Jeg kan tilby pakkeløsninger på bedriftsportretter, ellers finner du prisene for bedrift her.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram :)

All bildebruk og eksemplarfremstilling avtales mellom kunde og fotograf, jmfr. Åndsverkloven som du finner HER. I korte trekk betyr dette at alle bilder er opphavsrettslig beskyttet, at fotografen har enerett til å fremstille eksemplarer, og fotografen alltid skal krediteres ved navn ved eventuell publisering av bilder. Publisering av bilder krever forøvrig tillatelse fra fotografen, spør gjerne om det er noe du lurer på rundt dette. Ved salg av digitale filer til privat bruk, inngås det en skriftlig avtale som blant annet gir kjøper tillatelse til å fremstille eksemplarer selv, og til å bruke bildene på sosiale medier etc.

Jeg følger de nye retningslinjene for behandling av personopplysninger, General Data Protection Regulation (GDPR). Du kan lese min personvernerklæring ihht nettsider HER. Jeg arkiverer dine bilder for fremtiden, i minst 10 år, jmfr. NFF sine retningslinjer.

Faglig bakgrunn – Line Loholt

Jeg er fagutdannet fotograf, med både skole, tradisjonelt svennebrev og Mesterbrev. Etter 2 år på fotoskole i Oslo gikk jeg i lære hos reklamefotograf Kjell Brustad. Hos Brustad assisterte jeg også andre kommersielle fotografer som Bård Gudim, Aina Hole og Margrethe Myhrer. I 2008 overtok jeg forretningen og arkivet til fotograf Erik Skjøldt, i 2009 tok jeg svennebrevet, i 2014 Mesterbrevet.  Min virksomhet er medlem av Colour Art Photo – CAP. Jeg tilbyr imidlertid ikke lenger «mitt 1. portrett» – kun ordinære fotograferinger. Jeg er også medlem av Norges Fotografforbund – NFF. Her deltar jeg bl.a. på kreative samlinger, kurs og workshops. Dette er en stor kilde til inspirasjon, felleskap og faglig utvikling! Jeg sitter i tillegg i styret i Vestfold Fotograflaug, som er NFF sitt lokale laug i Vestfold, Telemark og Buskerud.

 

Virksomheten har flyttet på seg flere ganger siden oppstart, og har også hatt flere navn. Studio Skjøldt (Kongegt. 24) og Studio L  (Kongegt. 25) har nå blitt til «Fotograf Line Loholt». Jeg delte frem til sommeren-17 studio med fotograf Mona Moe Machava i Treschowsgate 3 a, i Larvik sentrum. På grunn av kronisk sykdom har jeg desverre vært nødt til å redusere driften av min fotovirksomhet betydelig.  Som følge av dette har jeg de siste årene valgt å ikke ta på meg bryllupsoppdrag. Dette er utrolig viktige bilder – og jeg vil anbefale på det sterkeste å bruke en fagfotograf denne dagen! Jeg anbefaler fotografer registrert på NFF sin hjemmeside: https://fotografforbundet.no/fotografer/ . Det er viktig å ta en titt på fotografens hjemmeside, høre på andres anbefalinger og se på fotografens tidligere arbeider når du skal velge bryllupsfotograf.  Velg den som passer din stil best! Ønsker du en kort og enkel bryllupsfotografering? Ta kontakt, så ser vi hva vi får til.